Party Collection

© 2018 Pastelle Online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken Accepteren Meer informatie
Privacyverklaring Pastelle Wassenaar BV – Pastelle Den Haag BV – Pastelle Nootdorp BV – Pastelle Pijnacker BV – Pastelle Online hierna te noemen: Pastelle Onze klanten blij maken met mooie kleding en vergaande service, dat is wat wij al jaren met heel veel plezier doen. Voor het centraal stellen van uw modewensen hebben we informatie nodig. Uw privacy staat hierin centraal. De manier hoe Pastelle met uw gegevens om gaat, is volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) In een notendop: We verzamelen gegevens om uw winkelervaring bij Pastelle beter op uw wensen af te stemmen. Zodra we de gegevens verzamelen, zijn we hier altijd duidelijk over. We zijn open en eerlijk over de gegevens die we van u verzamelen en waarom we deze verzamelen. Wilt u weten welke gegevens wij precies van u hebben dan kunt u contact opnemen met service@puurpastelle.nl. De verwerking van uw persoonsgegevens beperkt zich tot enkel die gegevens, welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Onze interne en externe processen zijn zo ingericht dat we er alles aan doen uw gegevens te beschermen. We wisselen gegevens alleen uit met derde partijen wanneer dit noodzakelijk is. Bijvoorbeeld met onze pakketdienst om uw webshoppakket af te leveren of met de drukker voor de juist tenaamstelling op uw post. We respecteren dat uw gegevens aan u toebehoren. U kan ons daarom ten alle tijde laten weten dat er niet langer toestemming wordt gegeven om uw gegevens door ons te laten verwerken. Neem hiervoor contact op met service@puurpastelle.nl Lees meer over onze privacy principes en wat u in ieder geval moet weten over de manier waarop wij gegevens verwerken. Bezoek aan onze website & Cookies www.puurpastelle.nl & www.pastelleonline.nl maken gebruik van cookies en andere technieken. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee de website wordt bezocht, zoals een computer, tablet, smartphone of smartwatch. Wanneer we het hebben over “cookies”, bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken. Cookies maken het mogelijk om uw webbrowser te herkennen. Handig, want dan hoeven bijvoorbeeld niet steeds opnieuw gegevens worden ingevoerd, opnieuw producten in de winkelwagen te plaatsen of instellingen aan te passen. Op deze manier kunnen we ook onze website beter laten werken en kunnen we inzicht krijgen in het bezoekersgedrag op de website. Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies: Functionele cookies: Deze zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat er snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat de website wordt bezocht. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd. Analytische cookies: Deze gebruiken we om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak de website wordt bezocht, op welke pagina u op onze website binnenkomt en op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Deze gegevens worden anoniem verwerkt, hier hoeft geen toestemming voor gevraagd te worden. De cookies blijven tot maximaal twaalf maanden na het laatste bezoek op het apparaat bewaard. U kan cookies altijd zelf uitzetten of van het apparaat verwijderen. Hoe u dat kunt doen, verschilt per internet browser en apparaat. Als u ervoor kiest om cookies te verwijderen, zal de website mogelijk niet meer optimaal functioneren en kan er van sommige diensten geen gebruik worden gemaakt. Google Analytics Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben geen bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Verder staan wij Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen niet anonimiseren. Aankoop in de winkel Wanneer u een aankoop doet in één van onze winkels nodigen we u graag uit om ’Pastelle Member’ te worden. Wanneer u ervoor kiest om geen ‘Pastelle Member’ te worden bewaren we alleen de (anonieme) transactiegegevens gedurende zeven jaar. Belastingtechnisch zijn we dit verplicht. Pastelle Membership Als member geniet u van een groot aantal voordelen, waaronder: U bent als eerst op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, aanbiedingen, vriendinnenacties en VIP-avonden U weet als eerste wanneer opruiming start en de outletsale begint U spaart punten over uw aankopen U ontvangt (periodiek) een Pastelle Cadeaucheque t.w.v. € 25,00 voor uw gespaarde punten Wij kunnen u altijd helpen, bijvoorbeeld bij een vermiste aankoopbon Geen pasje nodig. Aan de hand van uw postcode zoeken we u op Hiervoor hebben we wel gegevens van u nodig. Wat verzamelen we van ‘Pastelle Members’: Naam Adres Telefoonnummer Geslacht Emailadres Geboortedatum Aankoophistorie van de afgelopen zeven jaar. We verzamelen de gegevens om u beter te informeren over nieuwtjes en acties die we bij Pastelle hebben.. Dit kan in de winkel, maar ook via post, email en social media. Daarnaast zijn we belastingtechnisch verplicht deze gegevens zeven jaar te bewaren. Uw geboortedatum willen we graag weten zodat we u een attentie kunnen sturen op uw verjaardag. Een telefoonnummer is niet verplicht, maar vinden wij wel erg handig om te hebben voor het geval uw nabestelling binnen is of wanneer er bijvoorbeeld iets niet goed is gegaan met een retour. U kunt zich op 2 manieren voor het ‘Pastelle Membership’ ínschrijven. In de winkel via een inschrijfformulier en online op http://puurpastelle.nl/product/pastelle-membership/ . Zodra u uw ‘Pastelle Membership’ niet meer actief gebruikt, worden uw gegevens na zeven jaar verwijderd. Wilt u uw ‘Pastelle Membership’ opzeggen, stuur dan een mail naar service@puurpastelle.nl. Nieuwsbrief ontvangen Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwste collecties, evenementen, aanbiedingen of overig nieuws van Pastelle, zult u zich eerst als ‘Pastelle Member’ moeten inschrijven. Na uw inschrijving zullen wij u – periodiek – onze nieuwsbrieven sturen. Bij iedere nieuwsbrief zit de mogelijkheid om u weer af te melden. Artikel laten vermaken Wanneer u een artikel laat vermaken vragen we om uw telefoonnummer zodat we u op de hoogte kunnen brengen zodra uw artikel klaar is. Zodra u uw artikel bij ons heeft opgehaald worden deze gegevens verwijderd. Nabestelling tijdens winkelbezoek Wanneer u een nabestelling plaatst, ontvangen we graag uw naam en telefoonnummer zodat we contact met u kunnen opnemen zodra het artikel binnen is. Wanneer u het artikel heeft opgehaald dan worden deze gegevens verwijderd. Deelnemen aan een actie, evenement of prijsvraag Regelmatig vinden er in of rond onze winkels acties en events plaats. Bij evenementen is iedereen vrij om te komen, maar bij de events (bijvoorbeeld VIP avonden) moet u zich aanmelden. De gegevens van uw aanmelding, uw naam en emailadres worden op de gastenlijst gezet. Wanneer u meedoet aan een prijsvraag vragen we om gegevens zodat we contact kunnen zoeken met de winnaar. Zodra het evenement geweest is of wanneer de winnaar bekend is, worden de gegevens verwijderd. Aankoop in de webwinkel Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel hebben we een aantal gegevens van u nodig. U kunt zich registreren en wordt dan een ‘Pastelle Online Member’. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wat verzamelen we van ‘Pastelle Online Members’: Naam Adres Telefoonnummer Geslacht Factuuradres Emailadres Geboortedatum Aankoophistorie van de afgelopen zeven jaar. Registreren ‘Pastelle Online Membership’ Na registratie als ‘Pastelle Online Member’ bewaren wij – via de door u gekozen gebruikersnaam – de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren i.v.m. de uitvoering van de overeenkomst. Als u online een aankoop doet, worden de transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te kunnen maken. We zijn het belastingtechnisch verplicht om de transactiegegevens van iedere aankoop zeven jaar te bewaren. We hebben voor het afleveren van de bestelling de adresgegevens nodig en het e-mailadres om u van de levering op de hoogte te houden. De gegevens over uw aankoop bewaren we ook om eventuele vragen of klachten over het product te kunnen beantwoorden. Deze gegevens bewaren we zeven jaar. Zeven dagen na u aankoop ontvangt u van ons bericht of de aankoop voldoet, of wij nog iets voor u kunnen betekenen en of u wellicht een review wilt achterlaten. Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Contact met onze winkels/klantenservice Iedere dag staan onze medewerkers klaar om u te helpen, uw vragen te beantwoorden en mogelijke problemen op te lossen. Als u een vraag of klacht heeft, hebben we een aantal gegevens nodig. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie die nodig is om de vraag of klacht in behandeling te nemen. We gebruiken deze informatie ook om u op de hoogte te houden. Nadat u vraag of klacht is afgehandeld wordt de informatie verwijderd. Social Media Pastelle maakt gebruik van social media om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends, collecties, tips & tricks en natuurlijk onze acties. U kunt ons volgen op Facebook en Instagram. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Pastelle verbonden. U gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform. Contact met Pastelle via social media: Als u via social media een vraag aan ons stelt, dan bewaren we dat bericht en de accountnaam, zodat we kunnen reageren. Plaatsen van foto’s genomen tijdens evenementen: Tijdens evenementen in de winkels kunnen wij foto’s nemen die op social media worden geplaatst. Voordat wij een foto plaatsen zullen wij altijd om uw toestemming vragen of wij de foto mogen voor marketingdoeleinden mogen gebruiken. Advertenties van Pastelle op social media: Pastelle maakt gebruikt van de advertentiemogelijkheden van social media platforms. We tonen advertenties op basis van de gegevens die het social media platform met uw toestemming verzamelt, bijvoorbeeld dat u ons volgt, geïnteresseerd bent in mode of dat u in een bepaalde regio woont. Pastelle heeft geen invloed op welke gegevens social media platforms verzamelen. Dit staat in de voorwaarden van het social media platform vermeld en is vaak te beheren in de instellingen van uw social media profiel. Verstrekking aan derden Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Deze partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU. Wij hebben strikte afspraken met hen om de Europese privacyregels na te leven. Camera beveiliging In onze winkels maken wij gebruik van camerabeveiliging. De camerabeelden worden na zeven dagen verwijderd, tenzij er goede redenen zijn om de beelden langer te bewaren, bijvoorbeeld in geval van diefstal of voor een politieonderzoek. Hoe beveiligen we uw gegevens? Uw gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met uw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Pastelle streeft ernaar je gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingsmethoden op te slaan en te verzenden. Jonger dan 16 jaar? Wij verwerken geen gegevens van jongeren onder de 16 jaar. Inzicht in gegevens? Je kunt altijd inzicht krijgen in de gegevens die Pastelle over u heeft. U kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indienen via service@puurpastelle.nl. Op basis van de uitkomsten kunt u ook verzoeken om de gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn. Ook mag u een verzoek indienen tot verwijderen. Autoriteit Persoonsgegevens Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Contactgegevens Pastelle Kantooradres: Laan van Ambacht 8 2631 RJ Nootdorp E-mail: service@puurpastelle.nl Telefoonnummer kantoor: 061-0948031 (ma t/m vrij 9:00 tot 17:00 uur) Nog vragen? Heeft u aan de hand van dit schrijven nog vragen neem dan contact op met service@puurpastelle.nl. Wijzigingen Privacy statement Pastelle behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het verdient daarom aanbeveling om deze privacy statement regelmatig na te kijken, zodat u op de hoogte blijft van deze wijzigingen. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 20-05-2018